Så här ändrar du en iPhones standarddator

Om du väljer att köpa en ny dator för ditt företag, finns det tre uppgifter du måste slutföra innan din nya dator fungerar korrekt med din iPhone. Först måste du godkänna datorn. Du måste då skapa en säkerhetskopia och återställa din iPhone till den nya datorn. Apple har automatiserat det mesta av säkerhetskopierings- och återställingsprocessen, vilket förenklar processen att ställa in din nya "hem" -dator.

Godkänn dator

1.

Öppna iTunes och klicka sedan på "Store" -menyn.

2.

Välj "Godkänn den här datorn ..." och ange sedan ditt Apple-ID och lösenord.

3.

Klicka på knappen "Godkänn" för att godkänna din dator.

Säkerhetskopiera och återställa iPhone

1.

Anslut din iPhone till din nya dator och högerklicka på den i Enheter-menyn i iTunes. Välj "Backup". Om en dialogruta öppnas frågar om du vill överföra köp eller radera och synkronisera, välj "Avbryt".

2.

Högerklicka på din iPhone när säkerhetskopieringen är klar och välj "Återställ".

3.

Vänta på att iTunes slutar återställa enheten med den säkerhetskopia du skapade. ITunes återställer programvaran för din iPhone och återställer den så att den nya datorn blir din standarddator.

tips

  • Apple tillåter dig bara att tillåta högst fem datorer. Om du har nått gränsen måste du välja menyn "Butik", "Visa mitt konto" och sedan "Avvisa alla". Du kan endast avgöra alla dina datorer en gång per år.
  • Om du har innehåll som inte köptes från iTunes måste du kopiera innehållet manuellt från den gamla datorn till den nya datorn.
  • Synkronisera med Wi-Fi genom att ansluta din iPhone och markera alternativet "Synkronisera med denna iPhone via Wi-Fi" i fliken Sammanfattning. När din iPhone och datorn är anslutna till nätverket samtidigt kommer din iPhone att synkronisera.
  • Efter att du har synkroniserat och ställt in din nya dator som hemdator kan du kolla "Manuellt hantera musik och filer" för att synkronisera med mer än en dator. Du måste använda samma Apple ID med varje dator för att detta ska fungera.
  • För att möjliggöra synkronisering med mer än en dator måste du använda manuellt läge.

Varning

  • Klicka inte på "Radera och synkronisera". Med det här alternativet raderas allt på din iPhone och ersätter det med innehåll på din dator.
 

Lämna Din Kommentar