Så här rensar du ett tidigare Google-konto från en Android-telefon utan återställning

När du först installerar din Android-enhet uppmanar du dig att lägga till ett Google Gmail-konto i telefonen. Detta blir det primära Google-kontot. Normalt tillåter Android inte dig att ändra det primära kontot utan att radera allt på enheten. Om du har ändrat din Gmail-adress kan du rensa det gamla kontot utan att återställa genom att rensa data och cacheminne i Google Apps-programmet.

1.

Tryck på "Meny" -knappen på huvudskärmen på din Android-enhet.

2.

Tryck på "Inställningar" och välj "Program."

3.

Tryck på "Hantera program" och välj fliken "Alla".

4.

Tryck på "Google Apps" och klicka på "Rensa data".

5.

Klicka på "OK" på bekräftelseskärmen. Upprepa för "Rensa cache".

6.

Tryck på "Tillbaka" -knappen och tryck på "Gmail".

7.

Tryck på "Rensa data" och välj "OK". Upprepa för "Rensa cache".

8.

Gå tillbaka till menyn Inställningar och tryck på "Datasynkronisering." Telefonen uppmanar dig att ange din nya Gmail-kontoinformation.

Tips

  • Om du vill ta bort ett Gmail-konto som inte är det primära öppnar du menyn Inställningar och trycker på "Konton". Tryck på det konto du vill ta bort och tryck på "Ta bort konto".
 

Lämna Din Kommentar