Så här skickar du ett meddelande till alla Facebook-gruppmedlemmar

Facebook-användare har möjlighet att skapa eller gå med i grupper. Dessa sidor är utformade för relativt små grupper av människor att kommunicera med varandra. Företag eller avdelningar kan använda grupper för att samarbeta på ett projekt. Alla medlemmar i gruppen kan kommunicera med hela gruppen genom att skicka ett meddelande på gruppväggen. Det finns ingen metod för att skicka ett privat meddelande till hela gruppen på en gång. Gruppinställningarna kan dock ställas in till hemliga eller stängda, vilket säkerställer att alla inlägg endast kan ses av gruppmedlemmar.

1.

Logga in på ditt Facebook-konto från din webbläsare.

2.

Klicka på namnet på gruppen du vill skicka ett meddelande till på vänstra sidan av fönstret.

3.

Skriv ditt meddelande i textrutan Skriv in högst upp på sidan och tryck på "Enter". Ditt inlägg kommer att ses av alla medlemmar i gruppen när de ser gruppsidan.

Tips

  • Du kan också ladda upp foton och videor eller filer till gruppen genom att klicka på lämplig knapp ovanför textrutan.
 

Lämna Din Kommentar